Imagina un carrer


Autor/es: Guillem Sala
Imagina un carrer
Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
En papel:
Salida en 1 semana
16,75 € 15,91 € (Descuento -5.0%)
Consultar disponibilidad en tiendas


Guillem Sala Lorda (Barcelona, 1974) és doctor en sociologia i professor a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha publicat Heu vist passar en Puça amb bicicleta? (2004), narrativa infantil, i Imagina un carrer és la seva primera novel·la. Actualment viu al barri de Sants.

Imagina un carrer
Al carrer de l´Allau, atemporal i ageogràfic, hi trobem els veïns de tota la vida; personatges singulars amb vides peculiars que van discorrent tranquil·les dins de la seva rutina poc corrent. Tot canvia, però, quan l´últim crit en neurotecnologia, el fabulós Cinemind, s´instal·la al carrer. L´invent trasbalsarà la curiosa quotidianitat dels habitants d´un carrer que no s´assembla a cap altre però que en el fons seria possible trobar en qualsevol de les nostres ciutats.

La realitat de la nostra existència es va desmembrant sota la mirada incisiva i onírica de l´autor. A Imagina un carrer, guanyadora del Premi Documenta 2006, Guillem Sala Lorda reflexiona sobre la incomunicació en un món on els mitjans de comunicació s´han erigit en els principals proveïdors d´emocions. Una reivindicació lúcida de l´actualment poc valorada capacitat humana d´imaginar.

Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar