Encara som nosaltres


Autor/es: Sandra Comas
Encara som nosaltres
Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
Libro electrónico*:
Disponible en versión epub
8,99 €
*Para visualizar los libros electrónicos debe tener instalado Adobe Digital Edition en su equipo. Para conocer más pulse aquí.
Informacion de venta en paises

El retrobament de dos homes (i una germana) que han convertit la seva vida en una mentida, i que son amics des de la infància.

L'Àngel i en Pol són dos amics d'infantesa que fa anys que no es veuen. Des que en Pol se'n va anar a viure a Nova York, on ha guanyat prestigi com a marxant d'art, es comuniquen només per correu electrònic.

Però un dia l'Àngel rep un missatge d'en Pol informant-lo que ha de venir uns quants dies a Barcelona i en què li demana si pot anar a viure al seu pis, com quan eren joves. L'Àngel se l'ha de llegir dues vegades per assegurar-se que l'ha entès bé. De cop i volta se li ensorra el món: ¿com explicarà al seu amic que als correus que li enviava hi havia moltes mentides? Però, ¿i si no l'hi explica? ¿I si, només durant uns dies, fa veure que tot és com a la vida inventada que li ha venut per correu?

El retrobament desenterrarà un punyent episodi de la seva infantesa compartida que farà tremolar els fonaments de la vida que s'han construït i els descobrirà que encara són com eren.

Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar