La m˙sica que sona quan acaba la canšˇ


Autor/es: Marta Grau
La m˙sica que sona quan acaba la canšˇ
Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
Libro electrónico*:
Disponible en versión epub
7,99 €
*Para visualizar los libros electrónicos debe tener instalado Adobe Digital Edition en su equipo. Para conocer más pulse aquí.
Informacion de venta en paises

Una hist˛ria corprenedora i profundament humana, en un paisatge que Marta Grau recrea amb una forša narrativa extraordinÓria i amb unes protagonistes que traspuen els sentiments i el coratge que perduren inesgotables de generaciˇ en generaciˇ, al llarg del temps i fins avui.

La Berta, separada i amb dues filles, i la TÓnia -de tornada al paÝs amb la seva n˛via africana desprÚs de molts anys viatjant- es retroben en un temps tan convuls com els mesos que envolten l'1 d'Octubre. Comparteixen el record de la mare morta massa jove vÝctima d'un cÓncer i el d'en Cesc, que ha format part de la vida de les dues; i la mort de l'Óvia poc abans de fer cent anys se suma a les pr˛pies crisis personals de les dues germanes.

La desapariciˇ d'aquella dona valenta nascuda en un poble del Pirineu, que, de nena, va sobreviure a la misŔria de la seva vall ajudant una trementinaire, i, que, malgrat el dolor de la guerra i les pen˙ries del franquisme, va donar a llum a tres filles amb un Ónim extraordinari, fa trontollar la mem˛ria familiar.

I la Berta i la TÓnia hauran de prendre el relleu de les dones que les han precedit i construir el seu futur al peu del CadÝ, on tot va comenšar i on encara sona la m˙sica entre les muntanyes.

Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar