El cementiri de Praga


Autor/es: Umberto Eco
El cementiri de Praga
Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
No disponible


Som al mes de març de 1897, a París, espiant des de les primeres pàgines d'aquesta magnífica novel·la a un home de seixanta-set anys que escriu assegut a una taula, en una habitació abarrotada de mobles: ell és el capità Simonini, un piemontès establert a la capital francesa, que des de molt jove es dedica al noble art de crear documents falsos.
Home de poques paraules, misogin i golafre impenitent, el capità s'inspira en els fulletons de Dumas i Sue per fer públics complots inexistents, fomentar intrigues o difamar les grans figures de la política europea. Cavaller sense escrúpols, Simonini treballa al servei del millor postor: si primer fou el govern italià qui va pagar per les seves impostures, després van arribar els encàrrecs de França i Prússia.Fins i tot Hitler acabarà aprofitant-se dels seus malvats oficis.
Trenta anys després de publicar El nom de la rosa, Umberto Eco torna per mostrar-nos que, en la literatura com en la vida, res no és el que sembla i ningú és qui realment diu ser.

«La seva millor novel·la des de El nom de la rosa
Justo Navarro. Babelia. El País

«Més irònic que mai i summament divertit.»
Matías Néspolo. Tendencias. El Mundo

«Eco ha gestat una obra realment mestra.»
La Vanguardia

Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar