El llindar de l'eternitat (The Century 3)


Autor/es: Ken Follett
El llindar de l'eternitat (The Century 3)
Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
En papel:
Salida en 1 semana
24,90 € 23,65 € (Descuento -5.0%)
Consultar disponibilidad en tiendas


Després de La caiguda dels gegants i L'hivern del món arriba el final de la gran història de les cinc famílies que s'han entrellaçat al llarg del segle xx.

L'any 1961, Rebecca Hoffmann, professora a l'Alemanya de l'Est i néta de lady Maud, descobrirà que la policía secreta la vigila. Mentre, Walli, el seu germà petit, somia fugir a Occident per convertir-se en músic de rock.
D'altra banda, George Jakes, jove advocat que treballa amb els germans Kennedy, és un activista del moviment en defensa dels drets civils dels negres als Estats Units. Participarà en les protestes dels estats del sud i en la marxa sobre Washington liderada per Martin Luther King.
A Rússia, les inclinacions polítiques enfronten els germans Tània i Dimka Dvorkin. El noi es converteix en una de les joves promeses del Kremlin, mentre que la seva germana entrarà a formar part d'un grup activista que promou
la insurrecció.

Des del sud dels Estats Units fins a la remota Sibèria, des de l'illa de Cuba fins al vibrant Londres dels anys seixanta, El llindar de l'eternitat és la història d'aquelles persones que van lluitar per la llibertat enmig del conflicte titànic entre els dos països més poderosos del planeta.

Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar