El monjo que es va vendre el ferrari

El monjo que es va vendre el ferrari
Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
En papel:
Salida en 1 semana
19,50 € 18,53 € (Descuento -5.0%)
Consultar disponibilidad en tiendas


«Una aventura divertida, estupenda, fascinant que conté tresors de saviesa que poden enriquir i millorar la vida de qualsevol persona», Brian Tracy

«Un llibre deliciós que canviarà la teva vida», Elaine St. James
Robin Sharma, llicenciat en Dret, és un dels majors experts mundials en lideratge, alt rendiment i domini d´un mateix. És director general de Sharma Leadership International, una empresa de serveis educatius molt reputada, i autor de set llibres que han estat èxit de vendes a tot el món, com ara Descobreix el teu destí amb el monjo que es va vendre el Ferrari i ¿Qui plorarà quan moris?

El monjo que es va vendre el Ferrari, èxit de vendes a tot el món, és la història de Julian Mantle, un advocat superestrella que pateix un atac de cor per culpa del seu desenfrenat ritme de vida. Conseqüentment, Mantle cau en una crisi espiritual que l´obliga a replantejar-se les coses i a buscar respostes als dubtes eterns de l´existència. Amb l´esperança de trobar la plenitud i la felicitat, el personatge s´embarca en una extraordinària odissea per una cultura ancestral i descobreix un sistema puixant per alliberar el potencial de la ment, el cos i l´ànima, i aprèn a viure amb més passió, propòsit i pau.

Amb aquesta extraordinària història, i fusionant magistralment l´ancestral filosofia espiritual d´Orient amb les idees més avançades d´Occident, Sharma ens mostra, pas a pas, el camí per viure amb més coratge, més equilibri, plena abundància i vertadera felicitat.
Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar