L'hivern del món


Autor/es: Ken Follett
L'hivern del món
Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
En papel:
Entrega en 5-7 días
12,95 € 12,30 € (Descuento -5.0%)
Consultar disponibilidad en tiendas


La fascinant història que va començar en La caiguda dels gegants continua en aquest volum, ara amb els fills de les famílies britànica, anglesa, alemanya, americana, gal·lesa i russa com a protagonistes. Narra les seves lluites personals, polítiques i militars durant l?època de Hitler, la Guerra Civil espanyola, la Segona Guerra Mundial i els anys de desenvolupament de la bomba atòmica.

THE CENTURY

«Aquesta és la història dels meus avis i dels vostres, dels nostres pares i de les nostres vides. D'alguna manera, és la història de tots nosaltres.>>
Ken Follett

Després de l'èxit mundial de La Caiguda dels gegants, Ken Follett presenta la segona entrega de la trilogia "The Century". En aquesta novel·la narra la història dels fills de les cinc famílies protagonistes des de les vigílies de la Segona Guerra Mundial fins als inicis de la Guerra Freda. El nazisme, la invasió de la Unió Soviètica, l'atac a Pearl Harbor, la guerra civil espanyola i el desenvolupament de la bomba atòmica són alguns dels esdeveniments que marcaran les seves vides. 

Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar