Oficis de convent

Oficis de convent
Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
Libro electrónico*:
Disponible en versión epub
10,88 €
*Para visualizar los libros electrónicos debe tener instalado Adobe Digital Edition en su equipo. Para conocer más pulse aquí.
Informacion de venta en paises

Al llarg de la hist˛ria, els oficis conventuals dels caputxins han estat en mans dels frares llecs, Ús a dir, germans no clergues que desenvolupen la seva vida als convents i en fraternitat amb els germans clergues. Persones no sempre prou conegudes fora de lÓmbit conventual, per˛ que han tingut un paper fonamental en el desenvolupament de la vida quotidiana dels convents de portes endins.

Hug LlÓcer, autor del llibre, ha investigat el tema i ha recollit imatges, documentaciˇ i testimonis de frares de diversos convents per aprofundir en la hist˛ria i la mem˛ria daquests oficis. I Ús a travÚs dels ulls dels germans que els han exercit, del seu testimoniatge, les seves vivŔncies i els seus records, que el lector sendinsarÓ en la quotidianitat de la vida conventual passada i actual. Oficis com el de porter, almoiner, cuiner, hortolÓ, fabriquer, refitoler o saurÝ, que o bÚ han desaparegut o que, en lactualitat, sovint recauen en mans de personal de fora. Rememorar-los permet, doncs, recuperar un llegat humÓ imprescindible en la hist˛ria de lorde dels caputxins.

Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar