Pediatria amb seny per a pares i mares amb seny


Autor/es: Gonzalo Pin
Pediatria amb seny per a pares i mares amb seny
Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
En papel:
Salida en 1 semana
12,95 € 12,30 € (Descuento -5.0%)
Consultar disponibilidad en tiendas


Criar un fill és un repte bonic però difícil, perquè demana certes dosis de reflexos i recursos personals que no s'aprenen a cap escola. Per això us oferim aquesta obra rigorosa, senzilla, directa i sobretot molt amena, que exposa cada etapa del creixement dels nens, l'alimentació, el son, les seves actituds i els possibles problemes de salut, amb l'esperança que es converteixi en el vostre company de viatge.

El llibre tracta de temes fonamentals com ara l'autoestima, els valors, la socialització adequada, el col·legi, la disciplina, l'educació sexual, els jocs, les noves tecnologies, l'ecologia, els esports, els estudis i les activitats extraescolars. Així, us ajudarà a encarar els aspectes emocionals de l'educació dels fills i, per mitjà de la consulta de les fitxes que descriuen les malalties més freqüents, aprendreu quan cal visitar el pediatre.

Pediatria amb seny reuneix tres llibres en un -guia mèdica, guia educativa i fitxes i resums- i és, sens dubte, el millor suport que us podem oferir per millorar com a pares o cuidadors i, sobretot, per tenir un fill sa, físicament i mentalment. I tot això amb una bona dosi de seny.


«Un viatge en tots els sentits del creixement del nen, físic i emocional, i un extens catàleg de fitxes mèdiques.»

El País

Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar