Un lloc sense nom


Autor/es: Amy Tan
Un lloc sense nom
Recomendar a un amigo Añadir a mis libros
En papel:
Salida en 1 semana
21,50 € 20,43 € (Descuento -5.0%)
Consultar disponibilidad en tiendas


Filla d´immigrants xinesos i educada a Suïssa i Estats Units, Amy Tan (Oakland, Califòrnia, 1952) és llicenciada en llengua i literatura anglesa i especialista en l´educació dels nens disminuits. Poc després de treballar en una fundació, però, Tan va començar escriure per encàrrec d´empreses com IBM. La dedicació a la ficció li arribà més endavant, sobretot després que el 1987 viatgés a la Xina amb la seva mare. El 1989 Tan escrivia El club de la bona estrella, una obra que va romandre a la llista de llibres més venuts del New York Times durant més de vuit mesos i que es va traduir a més de 17 llengües. La dona del déu de la cuina, publicada dos anys més tard, confirmava la seva reputació i assolia de nou vendes importants. Hi van seguir Els cent sentits secrets, La filla del curandero i Contra el destí: un llibre de reflexions, tots ells editats per Edicions 62.


Un grup de turistes americans desapareix a Myanmar en estranyes circumstàncies. Els onze amics, perduts en l´espessor de la jungla, són rescatats per una tribu. Els Karen no només resulten acollidors sinó que veuen en el jove Rupert el seu perdut cap espiritual, el ?Jove Germà Blanc?. El nou guia haurà de salvar la seva gent de la persecució sistemàtica a que els sotmet el govern militar del país.
Un fet real -el viatge de plaer convertit en peça dramàtica a l´antiga Birmània- serveix Amy Tan per construir una novel·la profunda i divertida, amb personatges tremendament diferents que es veuen obligats a compartir en un entorn estrany, que farà sorgir el bo i dolent de cadascú. Amb al.lusió a fets històric o a temes contemporanis, sota la façana de les il.lusions budistes, acompanyant el suspens i l´exotisme amb tocs d´ironia i humor, Un lloc sense nom aconsegueix seduir el lector i acompanyar-lo en aquest viatge intens.

?En aquest llibre brillant Amy Tan aconsegueix il.luminar la noblesa de l´amistat i la necessitat de l´humor. Deixi´s emportar pel món que hi crea.?
The New York Times

?Amy Tan escriu amb passió i amb humor, aconseguint que Orient i Occident siguin més comprensius.?
Daily Mail

?Un clàssic ? narrat amb originalitat i humor ? és una deliciosa novel.la en la qual procures passar pàgina ràpidament per seguir buscant, rient i plorant fins el final.?
Sunday Express

Introducir comentario
Libros escritos por
Si no se cargan automáticamente los resultados, pulse aqui para cargar